winkelmandje

Time for a new outfit

Nieuwe merkjes bij Little Stork

We hebben ons gamma kleding uitgebreid. Zoals steeds proberen we bewust te kiezen voor duurzame merken waarbij kwaliteit, productie en eerlijkheid belnagrijk zijn. Zo hebben een heel aantal van onze kleding stukken het GOTS label. GOTS staat voor Global organic textile standaard.

Sproet & Sprout

Bij Sproet & Sprout geloven ze dat ware schoonheid schuilt in de perfecte imperfecties, de ontembare krullen op het hoofd van uw dochter of het charmante gat tussen de tanden. Deze perfecte onvolkomenheden maken ons tot wie we zijn. Uniek, mooi en echt.

Sproet & Sprout staat bekend om hun van speelse experimenten. Een echt Sproet & Sprout-ontwerp komt in rustige, basic kleuren, maar onderscheidt zich toch van de massa. Onze verhalende kunstwerken zijn allemaal met de hand getekend, waardoor er ruimte is voor de perfecte onvolkomenheden die hun prints tot leven brengen.

De collectie zijn gemaakt van geweldige kwaliteit en met tijdloze ontwerpen. Ze zijn gemaakt om lang mee te gaan en keer op keer gedragen te worden. Ze zoeken het zachtste katoen voor de huid van uw kinderen. Ze maken bij Sproet & Sprout gebruik van milieuvriendelijk biologisch katoen om zo de ecologische voetafdruk te verkleinen.

The Alpine Hut

De nieuwe W23 collectie De Alpenhut is gearriveerd! Dit seizoen verstopt Sproet & Sprout zich in een gezellige almhut. Lekker warm worden bij het vuur en samen met je vrienden genieten van hete schoko. Laten we alles vieren wat er leuk is aan de winter!

De collectie is beschikbaar voor de allerkleinsten van 0 maanden tot en met 6 jaar. Mix en Match met de collectie en maak de leukste outfits.

Vega Basics

Vega Basics is een Belgisch merkje geïnspireerd door Ibiza. Eén van de taglines van Vega Basics is ‘Relaxed but never undressed’.

Bij Vega Basics ze hechten veel belang aan duurzaamheid. Nadat ze de collectie in Antwerpen hebben ontworpen, kiezen ze voor productie in de buurt van Porto. Ze vinden het dan ook heel belangrijk om erop toe te zien dat zowel de ecologische al sociale criteria zorgvuldig in overweging worden genomen.

De stijl van Vega Basics staat bekend om oversized look om mee te beginnen, gewoon op maat tot het einde. Dit versterkt de overtuiging dat uw Vega-artikelen langer dan een paar maanden per kind gedragen moeten worden.

De collectie bestaat steeds uit de mooiste en zachtst knits aangevuld met leuke Corduroy artikelen en leggings. Ieder seizoen zitten er ook een aantal leuke nieuwe stuks bij om de collectie aan te vullen.

A Monday in Copenhagen

A MONDAY in Copenhagen is ontworpen in Kopenhagen en gemaakt met liefde en respect voor kleine mensen die durven te dragen. De collecties zijn geïnspireerd op elementen uit de natuur en de urban cultuur met een eenvoudige en exclusieve uitstraling die kinderen hun eigen persoonlijke stijl geven.

Elke collectie is gebaseerd op elementen uit mode, nieuwe trends, functionaliteit, beweging en een zorgvuldig gedefinieerd kleurenuniversum dat A MONDAY in Copenhagen tot iets bijzonders maakt.

Ze streven er bij A Monday naar om betaalbare dagelijkse luxekleding te maken. De stijl is uniek en met details die het verschil maken. Ze vinden het belangrijk dat de kleding comfortabel aanvoelt en we willen een merk zijn dat kinderen ook zelf kiezen. De kleding wordt geproduceerd in hoogwaardige stoffen waarbij de kinderen en het milieu centraal staan. De collecties zijn voornamelijk gebaseerd op materialen die 100% biologisch of OEKO-TEX® gecertificeerd zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis Verzending

Op bestellingen vanaf €85

14 Dagen Retour

Voor niet gebruikte artikelen

Ecocheques

Shop met ecocheques

100% Veilig Afrekenen

Bancontact / Visa / PayPal