winkelmandje

Omruilen & Retourneren

Bij Little Stork willen we ervoor zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankopen. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met een product dat je bij ons hebt gekocht, bieden we graag de mogelijkheid om het artikel te ruilen of retourneren.

Hier vind je antwoord op al je vragen rondom de voorwaarden en vraag je gemakkelijk een ruil of retour aan.

Snel Zelf Regelen

Retour Aanmelden

Een product online aanmelden voor omruiling of retour.

status retour bekijken - Little Stork

Bekijk Retourstatus

De status van je retourzending bekijken.

In een notendop

Om te kunnen ruilen of retourneren, dien je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling contact met ons op te nemen. Je kunt dit doen door een e-mail te sturen naar info@littlestork.be met daarin de reden van je ruil of retournering en je bestelnummer. We zullen je dan zo snel mogelijk verder helpen met het proces.

Het geretourneerde artikel moet in originele staat zijn, ongedragen, onbeschadigd en voorzien van de originele labels. Zodra we het geretourneerde artikel hebben ontvangen en goedgekeurd, zullen we zo snel mogelijk het aankoopbedrag terugbetalen of het artikel omruilen voor een ander artikel naar keuze.

Let op: de kosten voor het retourneren van het artikel zijn voor eigen rekening. Als het geretourneerde artikel beschadigd is, of als het niet in de originele staat is ontvangen, zijn we helaas niet in staat om het aankoopbedrag terug te betalen of het artikel om te ruilen.

We hopen dat je tevreden bent met je aankoop bij Little Stork, maar als dat niet het geval is, zullen we er alles aan doen om je te helpen bij het vinden van het juiste artikel of het terugbetalen van het aankoopbedrag. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt over het ruilen of retourneren van een artikel.

Veelgestelde vragen

Je kunt een product retourneren binnen 14 dagen nadat je het ontvangen hebt. Je kunt een product retourneren als het niet gebruikt is en in de originele verpakking zit. 

➤ Meer info Retourvoorwaarden

Ja, je mag je product uitproberen zoals je in de winkel ook zou doen.

Bevalt het product niet? Dan kun je deze retourneren. Het is dan wel belangrijk om je product in de originele staat en verpakking terug te sturen. Zo kunnen we er nog iemand anders blij mee maken.

Je begrijpt wel dat je de volgende artikelen niet kan terugsturen:

  • Vouchers, cadeaukaarten en tegoedbonnen. Ook als ze nog niet gebruikt zijn.
  • Producten met gebruikssporen en/ of beschadigingen.
  • kosten voor bijzondere verzendopties.

Om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen is het belangrijk om je product in de originele staat en onbeschadigd terug te sturen in de originele en intacte verpakking.

Bijvoorbeeld: haal speelgoed uit de doos en bekijk het van alle kanten, maar speel er niet mee om gebruikssporen te vermijden.

Op deze manier kan een ander kindje ten volle genieten van het product en blijft de afvalberg klein. 

Binnen de 14 dagen na ontvangst van je product heb je 3 opties:

  • Je product gratis ruilen voor een ander product.
  • Je product laten repareren.
  • Je product retourneren en het tegoed terug op je account laten zetten.

Wij beoordelen en handelen elk geretourneerde product apart af. Soms is het ene product eerder gecontroleerd en verwerkt dan het andere. Het kan dus voorkomen dat je voor het ene product wel al je geld hebt teruggekregen, maar voor de ander nog niet. We vragen je om dit nog even af te wachten.

Ja, je kunt je product in onze Little Stork winkel afgeven. Je hoeft je retour van tevoren niet online aan te melden en niets uit te printen. We kijken in de winkel dan persoonlijk naar de beste oplossing.

Zodra we je retourzending verwerkt hebben, betalen we je zo spoedig mogelijk terug. Hoe snel je het betaaltegoed op je account hebt staan, hangt af van je gebruikte betaalmethode.

Meer over omruilen en retourneren

Hieronder vind je meer vragen en antwoorden over ruilen en retourneren

Gratis Verzending

Op bestellingen vanaf €85

14 Dagen Retour

Voor niet gebruikte artikelen

Ecocheques

Shop met ecocheques

100% Veilig Afrekenen

Bancontact / Visa / PayPal