winkelmandje

Because we care about the future of our kids.

Onze Pinky Promise*

This is Little Stork

Onze missie is om ouders te inspireren dat het maken van bewuste keuzes en gebruik van duurzame en verantwoorde producten niet alleen goed zijn voor de planeet, maar ook hip en trendy kunnen zijn! Met ons assortiment willen we ouders helpen de wereld een beetje mooier te maken, voor nu en voor de toekomst.

Wie is Little Stork

Small Business. Big heart.

Hoi! Ik ben Lizie, prille dertiger, trotste mama van een fantastische tweejarige peuter Georges en crazy in love met mijn jeugdliefde Steven. Je zou kunnen stellen dat we best wel een chaotisch leven hebben. Met een mind dat nooit stilstaat en een constante goesting om te ondernemen is dat niet altijd evident. Maar we proberen er altijd te zijn voor elkaar en voldoende kwalitatieve momenten te voorzien.

Lizie Dendauw - Little Stork
ecologische kinderkledij west-vlaanderen
Ons verhaal

Dream Big!

It’s all about chasing our dreams en dat proberen we echt te doen. Little Stork is altijd al een droom geweest. Sinds de komst van Georges is deze droom alleen maar sterker geworden. Eerst het idee om een eigen webshop te beginnen, maar dan toch geëvolueerd naar combinatie van een fysieke shop. Ik maak er echt mijn werk van om een selectie originele, leuke merkjes te zoeken om aan te bieden. Steeds met aandacht voor duurzaamheid en kwaliteit. Doordat ik zelf mama ben geworden heb ik ook een beter zicht gekregen op de markt en hebben we zelf ook al veel producten en merken kunnen uittesten. En bovenal smijt ik me graag in een avontuur en kijk ik enorm uit naar de start van het Little Stork avontuur.

Ik zou zeggen, enjoy the tripp around en als er vragen zijn ben ik heel graag bereid om jullie verder te helpen.

Net dat tikkeltjes anders

Quality Matters.

We vinden het enorm belangrijk om te kiezen voor kwalitatieve en bewuste merken. Hierbij kijken we vooral naar bepaalde kwaliteitslabels en materialen waaruit de producten gemaakt zijn. We dragen slow fashion in ons hart. We willen producten aanbieden die een lange levensduur hebben.  Maar we vinden het ook leuk om de mooiste collecties uit te kiezen, zowel voor kleding als speelgoed en accessoires. Collecties die net dat tikkeltjes anders zijn met aandacht voor originaliteit en gecombineerd met basic quality stuks.

duurzame kinderkledij online
Voor ons is het simpel

Let Kids be Kids.

We vinden het enorm belangrijk dat kinderen zich ten volle kunnen ontwikkelen en gewoon kind kunnen zijn. Met ons assortiment hebben we geprobeerd om een aanbod samen te stellen waarmee we hierop kunnen inspelen. We proberen ook een happiness feel te creëren en vinden een kleurrijk bestaan hierbij heel belangrijk. Laten we onze kindjes spelen, ontdekken en leren zolang ze nog klein zijn want ze worden zo snel groot. Let them be little, young wild and free!

Een duurzame toekomst

Little changes today make Big impact tomorrow.

Duurzaamheid is de toekomst. Daarom kiezen we in ons aanbod hoofzakelijk voor Belgische en Europese merken waar we ons volledig in waarden en normen kunnen vinden. We maken weloverwogen keuze bij de merkjes dat we aanbieden. Anderzijds hebben we ook een bijzondere aandacht voor de manier van produceren. We zijn kieskeurig in het samenstellen van het gamma. We kiezen bedrijven die ook speciale aandacht voor duurzaamheid hanteren. Wat betreft de producten kiezen we vooral natuurlijke materialen, maar ook producten die een lange levensduur hebben.
kinderkledij ichtegem - little stork

We hebben soms nieuwtjes

Ok, meer dan soms. Ontdek onze sparkling blogs.

Shop nu onze nieuwe lente- en zomercollectie 2024 We hebben weer heel veel leuke artikelen binnen om de kindjes hun lente-en zomergarderobe …

Wist je dat bij ons terecht kan voor de leukste geboortelijstjes? Ben je zwanger? Proficiat! Dan helpen we jullie heel graag verder …

Niet gevonden wat je zocht?Contacteer ons!

Gratis Verzending

Op bestellingen vanaf €85

14 Dagen Retour

Voor niet gebruikte artikelen

Ecocheques

Shop met ecocheques

100% Veilig Afrekenen

Bancontact / Visa / PayPal