winkelmandje

Verzending & Tracering

Je vindt hier antwoord op al je vragen over de verzending en bezorging van je bestelling. Ook de status van je lopende bestelling bekijk je hier.

Vul uw Bestelnummer hieronder in en klik op de "Volgen" knop om uw bestelling te volgen. Deze kunt terug vinden op uw ontvangstbewijs en in de bevestigingsmail die wij u hebben toegestuurd.

Pakket Verzending

Elke bestelling van € 85 of meer wordt gratis thuisbezorgd.

Plaats je een bestelling met een totaalbedrag van € 85,00, dan rekent Little Stork geen verzendkosten. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling te laten bezorgen bij je thuis, werk of een gekozen ophaalpunt.

Plaats je een bestelling met een totaalbedrag van minder dan € 85,00, dan bedragen de verzendkosten € 5,95 om het te bezorgen op een huisadres of ophaalpunt. Als je ervoor kiest om je bestelling op te halen in de Little Stork winkel, dan worden er ook in dit geval geen verzendkosten gerekend.

Wij bezorgen in België en Nederland voor een vast bedrag van € 5,95. Is je bestelling hoger dan € 85, dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Naar Duitsland, Frankrijk en Luxemburg bezorgen wij voor een vast bedrag van € 7,50 en naar alle andere Europese landen voor € 15. Is je bestelling uit Duitsland, Frankrijk, Luxemburg of een ander Europees land hoger dan € 150,- dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Jouw pakketje wordt verzonden binnen de 1 à 3 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van ons als je pakje is vertrokken. Je kan de status ook opvolgen in je Little Stork account.

Nee. Bij een bestelling via de webshop kan je geen tijdstip kiezen. Omdat onze bezorgdiensten die optie simpelweg niet hebben om datum en tijd te kiezen.

Neen, dat kan niet. In uitzonderlijke gevallen kunnen we extra flexibel zijn en is het misschien wel mogelijk. Hiervoor kan je best telefonisch contact opnemen met ons op het nummer +32 491 10 02 92.

Pakket Bezorging

In het overzicht van bestellingen in jouw account vind je de meest actuele status van jouw pakketje. Zodra het pakket is overhandigd aan de vervoerder wordt de track & trace-code ook hier toegevoegd.

Heb je een bestelling geplaatst zonder account? Bijvoorbeeld als gast of vanuit de winkel. Dan houden we jou per mail op de hoogte. Hierin staat een track & trace-code waarmee je de zending kan volgen en een indicatie krijgt hoe laat je de bezorger precies kan verwachten. Onderaan de pagina kan je met behulp van de code jouw pakketje traceren.

De bezorger geeft het pakket doorgaans af bij de buren en anders bij een pakketpunt in de buurt. Je ontvangt een kaartje in jouw brievenbus met informatie over de locatie van jouw pakket.

In sommige gevallen kan je het bezorgadres wijzigen via de mail die je van de vervoerder ontvangt.

Is dit niet mogelijk? Dan willen we je vragen om het contact formulier in te vullen en de oude- én nieuwe adresgegeven te noteren.

Vul bij e-mailadres het e-mailadres in die je gebruikt hebt bij het plaatsen van je bestelling. We kunnen niet garanderen dat we het bezorgadres kunnen wijzigen, maar gaan wel ons best doen bij de vervoerder. 

Het bezorgmoment kan je wijzigen via de mail die je ontvangt vanuit de vervoerder. Is het op deze manier niet meer mogelijk, omdat de vervoerder al onderweg is of omdat de planning al is gemaakt, dan kunnen wij dit ook niet meer voor je wijzigen.

Je kunt jouw product(en) in onze webshop bestellen en ophalen in onze Little Stork winkel. Kies hiervoor bij het afronden van jouw bestelling voor ‘Ophalen in de winkel’. Let wel op: de winkel is doorgaans enkel open in het weekend. 

Je mag ons een mailtje sturen op info@littlestork.be met daarin je ordernummer en een foto van het verkeerd geleverde product.

Wij regelen dan de retour voor je en zorgen dat je zo snel mogelijk het juiste product in huis hebt!

Pakket Traceren

Volg al jouw pakketjes. Simpel en eenvoudig!

Je kunt de track & trace-informatie vinden in de besteldetails.

Gratis Verzending

Op bestellingen vanaf €85

14 Dagen Retour

Voor niet gebruikte artikelen

Ecocheques

Shop met ecocheques

100% Veilig Afrekenen

Bancontact / Visa / PayPal