winkelmandje
Cleverclixx - Ball run creative pack pastel - 70

Inspiratie voor de sint

Houten speelgoed

Wil je kiezen voor duurzaam speelgoed? Dan maak je met houten speelgoed altijd een goede keuze. We hebben een mooi aanbod aan houten speelgoed van onder andere Trixie, Kid’s Concept, Plan Toys etc.

In het najaar van 2023 stelde Trixie hun nieuwe collectie houten speelgoed voor met FSC label. We hebben een mooi aanbod in ons gamma van deze collectie. En goed nieuws want alles is betaalbaar met ecocheques.

Magnetisch speelgoed

Hebben jullie al van magnetische tegels gehoord? Tegenwoordig niet meer weg te denken op de Vlaamse scholen. Magnetische tegels zijn STEAM speelgoed, wat Science Technology Engineering Art en Mathematics betekent. De magnetische tegels zijn ideaal om kindjes op spelenderwijs hun vaardigheden te laten ontwikkelen. Je kan bij Little Stork de merken Coblo en Cleverclixx verkrijgen. De merken zijn volledig compatibel met elkaar. Weet je niet welk merk je moet kiezen? Neem dan de verpakking die je het leukste vindt, want ze zijn beiden even sterk en kwalitatief. Cleverclixx is een nieuw merkje van Belgische bodem en heeft een aantal leuke themaverpakking zoals de Ball Run en Race Track.

Creatief speelgoed

Tijdens de wintermaanden zitten onze kleintjes terug veel binnen. Niets leuker om op een regenachtig herfstdag of koude winterdag creatief bezig te zijn. We hebben een aantal leuke merkjes in ons gamma met creatief speelgoed, zoals Avenir, Poppik, Londji, etc.

We hebben leuke stickersetjes van Poppik en Londji in ons gamma. Daarnaast heeft merk Neogrun setjes vegan klei en vingerverf. Veder hebben we boekjes en stempelsetjes in het gamma. Een leuk klein cadeautje of extra cadeautje? Dan zijn deze artikelen ideaal om te geven.

Puzzels

We hebben bij Little Stork een mooi aanbod puzzels. Puzzelen is een ideale bezigheid om kindjes te stimuleren in hun ontwikkeling. Ze leren nadenken, verbanden maken, en zichtzelf ontwikkelen. Neem een kijkje op onze puzzelpagina, we hebben merkjes zoals Londji, Scratch en Wee Gallery.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis Verzending

Op bestellingen vanaf €85

14 Dagen Retour

Voor niet gebruikte artikelen

Ecocheques

Shop met ecocheques

100% Veilig Afrekenen

Bancontact / Visa / PayPal