winkelmandje

Nieuwe Geboortelijst

Gefeliciteerd met jullie aanstaande gezinsuitbreiding! Bij Little Stork begrijpen we dat de komst van een baby een bijzondere gelegenheid is. Daarom willen we ervoor zorgen dat jullie alles hebben wat je nodig hebt om deze nieuwe reis met vertrouwen tegemoet te treden. Onze geboortelijsten zijn ontworpen om jullie te helpen bij het samenstellen van een lijst met prachtige en duurzame babyproducten, op een manier die eenvoudig en persoonlijk is.

Waarom geboortelijst bij Little Stork leggen?

Little Gift!

Cadeaubon

Als blijk van waardering voor het leggen van jullie geboortelijst bij Little Stork, ontvangen jullie een speciale cadeaubon. Dit is ons geschenk aan jullie om jullie te helpen de perfecte producten te kiezen.

Easy Peasy!

Eenvoudig online beheer

Bij Little Stork willen we het jullie gemakkelijk maken. Onze online geboortelijstservice biedt jullie de mogelijkheid om alles vanuit het comfort van jullie eigen huis te beheren. Voeg producten toe, bewerk jullie lijst, en volg jullie ontvangen geschenken – allemaal met een paar muisklikken.

Freedom!

Volledige flexibiliteit

We begrijpen dat elke ouder unieke behoeften en voorkeuren heeft. Daarom is bij Little Stork niets verplicht. Jullie hebben de vrijheid om alleen die producten toe te voegen die jullie echt willen.

First Website!

Persoonlijke babywebsite

Als extraatje ontvangen jullie samen met jullie geboortelijst een gepersonaliseerde babywebsite. Deze website bevat een fotoalbum om jullie mooiste momenten te delen, een gastenboek waar jullie liefdevolle berichten kunnen ontvangen, en zelfs een blog om jullie baby-avonturen te documenteren. Het is een leuke manier om in contact te blijven met vrienden en familie.

Hoe werkt het?

  1. Producten Selecteren: Bekijk onze uitgebreide collectie duurzame babyproducten. Als jullie een product vinden dat jullie leuk vinden, druk dan gewoon op de knop “Bewaar voor geboortelijst”.

  2. Favorietenlijstje Maken: Voordat jullie een geboortelijst aanmaken, kunnen jullie een lijstje van jullie favoriete producten samenstellen door simpelweg op “Bewaar voor geboortelijst” te klikken bij elk product dat jullie willen toevoegen.

  3. Geboortelijst Aanmaken: Als jullie klaar zijn om de lijst officieel te maken, sturen jullie ons eenvoudigweg jullie lijstje met favoriete producten. Wij zorgen ervoor dat alles wordt omgezet in een volwaardige geboortelijst met alle functies en informatie die je nodig hebt.

We hopen dat jullie genieten van het proces van het samenstellen van jullie geboortelijst bij Little Stork en dat het jullie helpt om je voor te bereiden op de komst van jullie kleintje. Als jullie vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Welkom bij de Little Stork-familie, waar we jullie reis naar ouderschap willen verrijken met prachtige, duurzame producten en een warme gemeenschap van ouders en vrienden.

Cadeau Kopenonline van geboortelijst
Lijst Leggennieuwe geboortelijst
Lijst Beherenbeheer alles zelf
Gratis Verzending

Op bestellingen vanaf €85

14 Dagen Retour

Voor niet gebruikte artikelen

Ecocheques

Shop met ecocheques

100% Veilig Afrekenen

Bancontact / Visa / PayPal