winkelmandje
Trixie - Houten vormendoos

Betalen met ecocheques bij Little Stork

Ecocheques

Omdat we kiezen voor duurzame merkjes en artikelen heel belangrijk vinden bij Little Stork, kan je bij ons online met ecocheques betalen. We hebben een aparte categorieecocheques‘ gemaakt waar je een overzicht kan terugvinden van de producten die kunnen aangekocht worden met ecocheques. Kies bij afrekenen als betaalmiddel voor ‘cheques’. Er is ook een mogelijkheid om te combineren met andere artikelen dan zal je na het betalen met de cheques naar een andere betaalpagina doorverwezen worden.

Houten speelgoed

We kiezen bewust voor duurzaam houten speelgoed in ons gamma. We hebben een aantal leuke merkjes zoals Kid’s Concept, Plan Toys, Trixie, Label Label en zoveel meer die het mooiste en leukste houten speelgoed maken. Speelgoed met een FSC label kunnen daarom ook aangekocht worden met ecocheques.

Kleding

Je kan ook een deel van onze kleding collectie betalen met ecocheques. Alle kledingstukken die en GOTS label komen hiervoor in aanmerking. Deze kan je ook terugvinden onder onze ecocheques pagina. Onze collectie kleding loopt van 0-6 jaar.

Fietsjes en steps

Alle fietsjes, steps en toebehoren kunne betaald worden met ecocheques. Onze toppers zijn de Trybike loopfiets en Scoot&Ride fietsjes en steps.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis Verzending

Op bestellingen vanaf €85

14 Dagen Retour

Voor niet gebruikte artikelen

Ecocheques

Shop met ecocheques

100% Veilig Afrekenen

Bancontact / Visa / PayPal