Bonnie & The Gang

Eerlijke kleding voor kinderen die van een beetje kattenkwaad houden en hun ouders die waarde hechten aan duurzaamheid, tijdloze stijl en kwaliteit.

Opgericht in België door Ine De Haes, die, terwijl ze ook voor haar kleine troublemakers zorgt, geïnspireerd werd om mooie stukken te creëren met aandacht voor de natuur en de mensen die erbij betrokken zijn.

De collecties zijn zorgvuldig ontworpen voor bewuste ouders die alleen het beste willen voor hun kleintjes. We begrijpen dat onze klanten niet alleen op zoek zijn naar stijlvolle kleding, maar ook naar kleding die duurzaam is en weinig impact heeft op het milieu. Daarom gebruiken ze alleen materialen van hoge kwaliteit en ontwerpen ze tijdloze looks die gemakkelijk te combineren zijn voor verschillende seizoenen en stijlen.

Bij BONNIE & THE GANG geloven ze dat kinderkleding niet alleen mooi en praktisch moet zijn, maar ook duurzaam en ethisch geproduceerd. Ze werken alleen samen met producenten die dezelfde waarden delen als hen en die zich inzetten voor een eerlijke en veilige werkomgeving voor hun werknemers, en hun grondstoffen lokaal aankopen om de ecologische voetafdruk te minimaliseren.
.

Bonnie & The Gang
Show Filters

Resultaat 1–16 van de 21 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 21 resultaten wordt getoond