winkelmandje

Onze Missie

Bij Little Stork hebben we een missie die verder gaat dan alleen het verkopen van kinderkleding en speelgoed. Onze missie is om bij te dragen aan een duurzame en verantwoorde toekomst voor onze kinderen.

Daarom selecteren we zorgvuldig onze merken en producten op basis van duurzaamheid en eerlijke productieprocessen. We streven naar slow fashion die op een duurzame en eerlijke manier is ontwikkeld door Belgische en Europese merken.

We geloven dat duurzame producten niet alleen goed zijn voor het milieu en de mensen die erbij betrokken zijn, maar ook voor de kinderen die ze gebruiken. Kinderen zijn de toekomst en het is belangrijk dat ze opgroeien in een wereld waarin duurzaamheid en verantwoordelijkheid centraal staan.

We willen ouders inspireren om bewuste keuzes te maken en laten zien dat duurzame en verantwoorde producten niet alleen goed zijn voor de wereld, maar ook hip en trendy kunnen zijn. Met ons assortiment willen we ouders helpen om de wereld een beetje mooier te maken, voor nu en voor de toekomst.

Samen kunnen we een positieve impact hebben op de wereld en bijdragen aan een duurzamere toekomst voor onze kinderen en de generaties die nog komen.

Gratis Verzending

Op bestellingen vanaf €85

14 Dagen Retour

Voor niet gebruikte artikelen

Ecocheques

Shop met ecocheques

100% Veilig Afrekenen

Bancontact / Visa / PayPal